Élet-Stílus

Megverték a gyerekrablót a hétéves ikrek

Az autótolvaj nem tudta, hogy a családi autóval egyszerre három gyereket is rabol. Még jobban meglepődött, amikor a kicsik felvették a kesztyűt.

Noha az autólopást azzal sem tudták megakadályozni, hogy ütni-verni kezdték a rablót, azt azért elérte a hét éves ikerpár, hogy a tolvaj kitegye őket, és újszülött testvérüket egy közeli utcában. Alig tíz perc múlva már kétségbeesett édesanyjuk karjaiban voltak, és izgatottan meséltek legújabb élményükről.

Az eset egyébként a napokban történt Texasban. Lucia, a gyerekek édesanyja aznap azért vette elő az autót a garázsból, hogy elmenjenek a templomba. Miután beültette a gyerekeket, rájött, hogy a lakásban felejtette a pénztárcáját, és visszarohant, míg az autót, benne a három gyerekkel otthagyta őrizetlenül. “Nem gondoltam, hogy egy tolvaj lecsap rá” – mondta közvetlenül az eset után a helyi rendőröknek.

A történet minden bizonnyal sokkal rosszabbul is végződhetett volna, ha nincs a hétéves ikerpár, Lucius és Luis Lozada, akik miután a tolvaj beült a volán mögé és nekiindult, ütni-rúgni kezdték a férfit. “Én a játékkígyómmal ütöttem, ahol értem” – mondja Lucius, mire Luis is felbátorodik és hozzáteszi: “Én meg rugdostam őt, amíg el nem fáradtam.”

A két kicsi hősiességével végül megmentette harmadik testvérüket is, a tolvaj ugyanis megunta a sivalkodó gyerekeket, és az első utcánál kitette őket, majd elhajtott. “Ösztönösen tudták, hogy a férfi rossz ember” – idézte az édesanya szavait a Daily Mirror.

A rendőrök egyébként néhány órán belül elkapták a tolvajt is, aki előzetes letartóztatásban várja sorsát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik