Élet-Stílus

Hotelszobában szült, majd elrágta a köldökzsinórt egy nő

A 37 éves floridai asszonynál a szülés két hónappal hamarabb indult be, mint kellett volna.

A finoman szólva is bizarr szülés után az újdonsült, immár háromgyermekes anyukát a hatóságok azonnal őrizetbe vették. Nem. Nem azért, mert szült, vagy mert egy hotelszobában szült, hanem mert az azt megelőző időben gyakorlatilag megállás nélkül drogozott, így drog hatása alatt volt akkor is, amikor megszülte gyermekét.

Amikor a rendőrök megkérdezték, mióta szív cracket, Chrystal Hassell elmondta: kamaszkora óta komoly drogproblémákkal küzd, ám mikor márciusban rájött, hogy gyermeket vár (ekkor már hat hónapos terhes volt!) azonnal felhagyott a szenvedélyével. Egy hónapig se bírta szer nélkül, így aznap azzal a szándékkal vette ki a szobát, hogy egész nap drogozni fog. Csakhogy a nap közepén váratlanul beindult nála a szülés.


Mindhárom gyermekét elvesztette
Kép forrása: Gawker

Chrystal egyébként nem egyedül volt a hotelszobában: vele volt 11 hónapos középső gyermeke, és párja is, aki miután beindult a szülés autóba ült, hogy segítséget szerezzen. A 43 éves Vincent Terryt végül a floridai rendőrök kapták el, gyorshajtás miatt. A körülményeket hallva, még el is engedték volna a férfit, csakhogy mint kiderült gyilkosságért és garázdaságért érvényes körözés volt ellene, így őrizetbe vették.

37 éves párja segítség híján egyedül, a hotel fürdőszobájában szülte meg a harmadik babáját, és mivel jobb nem jutott eszébe, saját fogával rágta el a köldökzsinórt. Annyi lélekjelenléte még maradt, hogy telefonáljon a mentőknek, majd észrevette, hogy a baba hirtelen elkékült, ezért lélegeztetni kezdte. A kicsit a kiérkező mentők kritikus állapotban szállították kórházba.

A gyermekvédelmi hatóság a pár 11 hónapos gyermekét és az újszülöttet is elvette a szülőktől, akik mindketten rács mögött várják az ítéletet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik