Élet-Stílus

A gyomrában kötött ki a mellimplantátuma

A 39 éves nő azért csináltatott nagyobb melleket, hogy visszakapja a férjét. Csakhogy a műtét nem egészen úgy sikerült, ahogy várta...

Egy világ omlott össze Tian Huiban, amikor megtudta, a férje csalja őt. A kínai asszony sokáig mindenkivel szembemenve bizonygatta párja hűségét, ám hamar kiderült, rosszul tette… A férfi ugyanis valóban csalta őt egy fiatalabb nővel, mint kiderült azért, mert szebb és formásabb mellei voltak, mint feleségének.

„Igen, a szülés és a szoptatás után átalakultak a melleim” – árulta el a nő a CNS csatornának, majd hozzátette, sokáig úgy gondolta, a megereszkedett melleivel és a lapos mellkasával már együtt kell élnie. Csakhogy miután kiderült férje hűtlensége, a 39 éves asszony úgy döntött, felveszi a kesztyűt férjéért.

2002-ben felkeresett egy plasztikai sebészt, aki vállalta, hogy olyan melleket szab Tiannak, amilyenekről mindig is álmodott. Az asszony a férjétől kért pénzt a műtétre, aki először begurult, ám végül áldását adta a műtétre. „Nagyon mérges volt, ám később bebizonyosodott, hogy jól döntöttem, a férjem ugyanis egy idő után már nem randizott a szeretőjével.”

A gondok tavaly áprilisban kezdődtek, 11 évvel Tian műtéte után. Mint mondja, a mellkasa egyik napról a másikra bedagadt, és elviselhetetlenül fájt. „Ekkor vettem észre, hogy a gélimplantátumok mozognak a bőröm alatt. Folyamatosan lefelé csúsztak, nekem kellett visszatennem őket a helyére.”

Mindennek ellenére Tian nem ment orvoshoz, mert tudta, férje nem ad még egyszer pénzt mellműtétre. Néhány nappal később azonban nem maradt más választása, csak az orvos…„Aznap reggel arra ébredtem, hogy az implantátumok teljesen eltűntek. Az egyiket a gyomrom környékén, míg a másikat a hátamnál találtam meg. „Nem volt mit tenni, újra meg kellett műttetnem magam, csakhogy a férjem kategorikusan kijelentette, hogy nem fizet egy újabb beavatkozást. Szerencsére a lányom adott némi pénzt és talált nekem egy klinikát, ahol olcsóbban eltávolították az implantátumokat” – mondja az asszony, akit a mai napig rémálmok gyötörnek az eset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik