Élet-Stílus

Szúnyogcsípés mentette meg a hároméves életét

A csípésnek köszönhetően orvosai még éppen időben kiderítették, hogy leukémiája van.

A hároméves Connienak nagy szerencséje volt, hogy a tavalyi ibizai nyaralásukkor megcsípte a szúnyog. Ennek köszönhetően, egész pontosan annak, hogy a seb még hetekkel később sem akart meggyógyulni, édesanyja, a 25 éves Hayley Williams, orvoshoz vitte őt.

Képek forrása: The Daily Mirror

A háziorvos, ahelyett, hogy egyszerűen hazaküldi a családot, mondván, túlaggódnak egy egyszerű sebet, megvizsgálta a kislányt, és elvégzett egy egyszerű vérvizsgálatot is. A leletből kiderült, hogy Connie vörös vérsejt száma nagyon alacsony, ezért a lelkiismeretes orvos további vizsgálatokat kért, és kórházba küldte a kislányt. Jobbat nem is tehetett volna…

A kórházban ugyanis hamar kiderült, Connienak a kezdődő leukémiája miatt alacsony a vörös vérsejt száma. Hála annak, hogy a betegséget még kezdeti stádiumban diagnosztizálták, az orvosok azonnal megkezdhették a gyógykezelést, így a kislány ma már teljesen meggyógyult. Édesanyja szerint az orvosok majd csak 2016 januárjában jelenthetik ki, hogy Connie rákmentes, de szerencsére a kislánynak már most sincsenek tünetei.

„Amikor az orvos szembesített azzal, hogy a lányomnak rákja van, az egész világom összeomlott. Egy pillanatra minden megállt körülöttem, és idő kellett, mire meg tudtam barátkozni ezzel a hírrel. Tudtam, hogy nem hagyhatom el magam, hogy pozitívnak kell maradnom, mert a lányomnak szüksége van rám, és így is lett” – nyilatkozta az édesanya, majd hozzátette, kislánya életét a lelkiismeretes háziorvosnak köszönheti, aki azon a napon komolyan vette a problémájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik