Élet-Stílus

Imádott kutyájának keres új gazdát egy haldokló nő

Az elmúlt években az egykori lelenc volt az egyetlen támasza. Azt szeretné, ha a halála után is boldog élete lehetne.

Patricia Cudd ideje rohamosan fogy, ennek ellenére kitartóan küzd addig, míg meg nem találja végre azt az embert, vagy embereket, akikre nyugodtan rábízhatja legjobb barátját. A nőnek előrehaladott, négyes stádiumú mellrákja van, orvosai pedig a közelmúltban közölték vele, hogy már csak hónapjai vannak hátra, ezért döntött úgy, hogy gondoskodik legjobb barátja, a menhelyről kimentett Sherlock jövőjéről is.

Az elmúlt években Patricia egyetlen és legnagyobb támasza a keverék négylábú volt: ott volt vele, amikor diagnosztizálták, amikor megkapta az első kemoterápiás kezelést és azután is, hogy közölték vele, betegsége gyógyíthatatlan. Ahogy a 9News csatorna riporterének elmondta, Sherlock volt az, aki segített neki elfogadni a betegséget. „Megtanított, hogy élvezzem az életet! Hogy szórakozzak, és ne azzal foglalkozzak, hogy meg fogok halni. Rávett, amikor már senki, hogy menjek ki, sétáljak, sütkérezzek a napfényben…” – mondta elfúló hangon.

Patricia azt mondja, a szíve szakad meg amiatt, hogy el kell válnia kutyájától, ám a betegsége miatt sajnos egyre nehezebben mozog, és már nem tudja őt úgy ellátni, ahogy azt szeretné. A hospice házba, ahova hamarosan költözni kell nem viheti magával, menhelyre nem adja, ezért úgy döntött, maga keresi meg azt az embert, aki élete végig gondoskodik majd imádott kutyájáról.

Noha eddig nem járt túl sok sikerrel, azután, hogy története felkerült az internetre, Patricia százával kapja azok levelét, akik szívesen örökbefogadnák kedvencét. A nő egyelőre válogat a jelentkezők közül, és ha meghozza döntését, mindenképpen tudatja majd a nyilvánossággal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik