Élet-Stílus

Sírás lett a világ legkeményebb állásinterjújából

Kemény munkafeltételeket szabott meg egy cég a jelentkezők számára, de amikor kiderült, hogy valójában miről van szó, sokan meghatódtak.

A Cardstore nevű, létező cég egy nem létező állást hirdetett meg, ahová sokan jelentkeztek, az interjúztatás pedig a Google Hangouts rendszeren keresztül zajlott, mindent vett a kamera, írja a Mashable.

Az interjúztató közli a munkafeltételeket, állómunkáról van szó, szükséges az orvostudományi jártasság, jó, ha a jelentkező otthon van a pénzügyi területeken, eredményes a konfliktuskezelésben, erőssége a konyhaművészet. Ezek mellett heti 135 órát kell dolgozni, a 24 órás ügyelet sem ritka, a szabadnapokról pedig ne is álmodjon a jelentkező.

Felháborodás, majd örömkönnyek

És ha ez nem lett volna elég, kiderült, hogy nincsenek juttatások, de még fizetés sem. A kezdetben lelkes jelentkezők itt kezdenek el méltatlankodni, embertelennek tartják a körülményeket.

Ekkor az interjúztató kijelenti, jelenleg is rengeteg töltik be ezt a pozíciót és nekik egy rossz szavuk sincs ezzel kapcsolatban. Édesanyáknak hívjuk őket. A videó apropója tehát a közelgő anyák napja.

Az „átvert” jelentkezők közül sokan elérzékenyülnek, volt aki a könnyeivel küszködött, mindenki meghatódott az édesanyákra gondolva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik