Élet-Stílus

80 éves néni az új tehetségkutató sztár

Két és fél évesen már javában táncolt, első díját mégis hetvenen túl szerezte. Most, öt évvel később, az egész világ a lábai előtt hever.

Hiába teltek el hosszú percek, még most is az állunkat keresgéljük azután, hogy megnéztük Paddy és Nico produkcióját. Övék az a meglehetősen szokatlan páros, amelyik néhány napja felrobbantotta az újrainduló Britain’s Got Talent stúdióját. Tudják, ez az a tehetségkutató műsor, amit tavaly a magyar látványszínház, az Attraction fölényesen nyert meg.

Nos, úgy tűnik, idén még az sem elképzelhetetlen, hogy a műsor végén újra brit győztest avatnak majd. A 80. életévében járó aprócska nagymama, és fiatal, spanyol táncoktatója, Nico Espinosa ugyanis olyan produkcióval rukkolt elő, ami egy pillanat alatt elbűvölte nemcsak a közönséget, hanem a komplett zsűrit is. Igen, még a híresen szőrösszívű Simon Cowellt is. Íme:

Szóval, nehéz dolga lesz a konkurenciának. És nem csak azért, mert Paddy és partnere egyszerűen imádnivaló. Hanem azért, mert ráadásul mindketten igazi profik. Ahogy az a videó végén hallható beszélgetésből kiderült, Paddy már egészen kiskorától táncol. Két és fél évesen kezdte, ám miután férjhez ment és megszülte négy gyermekét, végleg felhagyott régi, nagy szerelmével. Végül férje halála után kezdett újra táncolni, ekkor talált rá Nico tánciskolájára, ahova azzal a szándékkal tért be, hogy valami újat tanuljon. Az eredményt pedig önök is pontosan látják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik