Élet-Stílus

Négy perc alatt kamasz lett a sírós csecsemőből

Íme, egy videó, amiben a kis Lotte a szemünk láttára cseperedik sírós újszülöttből, mosolygós, reményekkel teli kiskamasszá.

Soha ilyen sokáig filmen még nem dolgoztam – vallotta be a holland filmes, Frans Hofmeester, miután a közelmúltban nyilvánosságra hozta azt a kicsit több mint négy perces alkotást, amin az utóbbi 14 évben dolgozott. Habár a filmnek csupán egy szereplője van, azonnal megnyerte a netes közösség tetszését: négy nap alatt már több, mint 700 ezren látták.

A nagy siker persze nem véletlen: a holland filmes videója a lányáról szül, egész pontosan arról, ahogy újszülött lányából kiskamasz lett. Ehhez Hofmeester Lotte születése pillanatától 14. születésnapjáig minden héten készített lányával egy rövid felvételt. Végül több mint 700 ilyen felvételt rögzített, melyeket nagy műgonddal illesztett össze, hogy a time-laps-videó végül tökéletes lehessen.

Döntsék el önök, hogyan sikerült. Íme:

Nem ez az első olyan próbálkozás egyébként, ami az öregedést próbálja láthatóvá tenni egy kisfilm segítségével. Ha emlékeznek még, tavaly ősszel Anthony Cerniello egy Danielle nevű kislány és családja, valamint jó néhány ügyes 3D-s szakember segítségével készített lenyűgöző kisfilmet arról, hogyan lesz ősz öregasszony egy kislányból. Ezt itt nézheti meg:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik