Élet-Stílus

Ilyen, amikor egy pornószínésznő először látja saját filmjét

Bár hatéves pályafutása alatt már több mint száz filmben játszott, egész eddig nem látott még egyet sem.

Coco Velvett, a 34 éves pornószínésznő igazi paradoxon: annak ellenére, hogy már több mint hat éve rendszeres szereplője különböző felnőttfilmeknek, még soha sem nézett meg egyet sem. Azt mondja, pornófilmes berkekben az esete egyáltalán nem megy csodaszámba: „Sokan vagyunk úgy, hogy nem szeretjük nézni magunkat szex közben. Kicsit úgy vagyunk vele, hogy ott voltunk, megéltük, mit kell ezen még külön nézni is?”

A Trónok harca című sorozat pornóváltozatában, a Game of Bonesban is aktívan közreműködő színésznő ennek ellenére a producer, Lee Roy Myers kedvéért vállalta, hogy kamerák előtt végignéz egyet a filmjei közül. Íme, a reakciói:

 

 

A pornószínésznő, aki 2008-ban kezdett pornózni a The Huffington Postnak elmondta, hogy az, hogy a munkájuk során kamerák előtt szexelnek, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy meg is nézik magukat. Hozzátette azt is, hogy teljesen elképedt a saját arckifejezésein: „Rettenetesen nézek ki „akció” közben, tényleg. Vajon ugyanígy nézek ki akkor is, amikor a barátommal szexelünk? Csodálom, hogy még nem szakítottunk” – mondta a felvétel végén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik