Élet-Stílus

Harmadfokú égései lettek szex közben

A pár csak fel szerette volna dobni az egyhangú együttléteket egy kis gumicukorral. A sürgősségi osztályon kötöttek ki.

Az események fényében talán érthető, hogy a Tennesseeben élő amerikai pár miért nem szerette volna nyilvánosságra hozni a vezetéknevét. Michael és Josi ugyanis még alig pár hónapja voltak együtt, amikor egy meglehetősen furcsa szexbaleset miatt végül a sürgősségi osztályon kötöttek ki. Persze csak azután, hogy először felhívták a pórul járt nő édesanyját… Biztos, ami biztos.

A fiatal pár aznap este gondolt egyet, és úgy döntött, feldobja az egyhangúvá váló együttléteket, méghozzá egy kis gumicukorral. Josit nem sokkal korábban kedvese, egy közel két kilós óriás gumicukorból készült medvével lepte meg, így sokat azon sem kellett törni a fejüket, mit használjanak a “pajzánkodáshoz”.


Képek forrása: The Daily Mail

Egy műsorban látták, mennyire fel lehet dobni a szexet, ha különböző édességeket olvasztanak egymásra, és mivel mindketten édessszájúak, így a gumicukor mellett döntöttek. Fogalmuk sem volt arról, mennyire rossz ötlet olvadáspontig hevíteni a gumicukrot, majd egymás bőrére kenegetni… Ma már, azután, hogy Josi mellein harmadfokú égések keletkeztek a játék miatt, tudják.

Michael ugyanis Josi melleire vitte fel először a nyalánkságot. Csakhogy nem telt el pár perc, és Josi panaszkodni kezdett, hogy a cukor égeti a mellkasát. Később már nem csak panaszkodott, hanem kétségbeesetten kérte szerelmét, hogy segítsen rajta. Csakhogy az időközben megszilárduló cukor nem jött le “csak úgy”, hiába próbálkoztak hideg vízzel és jéggel is.

Miután kétségbeesésükben felhívták Josi édesanyját segítségért, és az asszony a sürgősségi osztályt javasolta, végül kórházba mentek, ahol a döbbent orvosok végül eltávolították a Josi mellkasára ragadt gumicukrot. Hetekbe telt, mire teljesen meggyógyult, ám mint mondja, szerelmére sosem haragudott a fiaskó miatt. “Azóta persze sokkal hagyományosabb dolgokkal próbálkozunk, ha egy kis változatosságra vágyunk. A forró dolgokat pedig nagy ívben elkerüljük” – nyilatkozta a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik