Élet-Stílus

Újabb jegyespárt sokkolt az éneklő pap

Minden szertartásán énekel, de a legjobban azt szereti, ha a párnak és a násznépnek fogalma sincs különleges adottságáról.

Tegnap szó szerint felrobbantotta az internetet az az aranytorkú ír pap, név szerint Ray Kelly, aki finoman szólva is sajátos módon adja áldását az elé járuló szerelmesekre. Az atya ugyanis énekel nekik, de nem ám akárhogy! Ahogy az a tegnapi cikkünkből is kiderült, ha éneklésről van szó, Kelly atyában akkora X-faktor van, hogy csak na!

Nézzék csak, hogy énekli Leonard Cohen kifejezetten esküvőkre átírt dalát, a Hallelujah-t:

Ha úgy érzik, még szívesen hallgatnának néhány dalt az atya előadásában, jó hírrel szolgálhatunk: van még éneklős videója. A legfrissebb, amiben az atya Josh Groban híres, “You raise me up” című dalát énekli, alig három napja, április 8-án került ki a netre, Paul Hughes jóvoltából. Íme:

Időközben a BBC Radio Ulsternek sikerült mikrofonvégre kapni magát az atyát is, aki elárulta, szinte minden általa vezetett szertartáson énekel. Az igazi specialitásai az esküvők, de ha a hozzátartozók kérik, temetéseken is szívesen dalra fakad egy alkalomhoz illő dallal.

Hozzátette, igazi kedvencei azok az esküvők, ahol a jegyespárnak és a násznépnek halvány fogalma sincs különleges tehetségéről. „Ilyen volt Leah és Chris esküvője is, amiről a felvétel bejárta az egész világot” – kezdi az atya, majd hozzáteszi: „Azért választották a templomunkat, mert a fogadást pár kilométerre innen tartották. A szertartás végén elmondták, életre szóló élményben volt részük. És éppen ezért csinálom, amit csinálok.”

Kelly atya elmondta azt is, bár imád énekelni, soha nem nevezne tehetségkutatóban. Mint mondta, papként élvezi, amit csinál, de elképzelni sem tudná, hogy az egész élete csak az éneklésről szóljon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik