Élet-Stílus

Ritka betegsége miatt naponta ötvenszer élvez el

A fiatal nőt már egy megállónyi buszozás, sőt még egy hangosabb koncert is képes teljesen lázba hozni.

„Bármilyen furcsa is, nekem ez az egész nem öröm, sokkal inkább kínzás” – mondja a 24 éves floridai nő, Amanda Gryce, aki egy ritka betegség miatt már olyan hétköznapi dolgok is képesek begerjeszteni, mint a buszozás, vagy a biciklizés, esetleg a mosás. „Egy évvel ezelőttig kétségbeesetten kerestem megoldást, de csalódnom kellett. Hol azért, mert az orvosok nem vettek komolyan, hol azért, mert a beígért csodaszerek egy fabatkát sem értek…”- panaszolta a Daily Mailnek a lány, akinek betegsége miatt napjában akár 50, óránként pedig olykor 10 orgazmusa is lehet.

Képek forrása: The Daily Mail

Amandának épp emiatt nem maradt más választása, mint egy-egy orgazmushullám alatt összeszorított foggal mosolyogni, és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Csakhogy tavaly belebotlott Stuartba, akivel egymásba szerettek: „Úgy döntöttem, kettőnk érdekében muszáj találnom egy orvost, aki segít rajtam.” Ez az orvos dr. Robert Echenberg, aki megtanítja Amandát arra, hogyan csökkentheti az orgazmusok erejét. Igaz, teljesen megszüntetni a zavaró tüneteket ő sem tudja.

Bármilyen hihetetlen, a kezelés része egy teljes szexelvonókúra, az orvos szerint ugyanis az a legfontosabb, hogy Amanda megtanulja kontrollálni érzéseit, és ezt a folyamatot csak a összezavarná, ha rendszeres szexuális életet élne. A fiatal lány 22 éves partnerét, Stuartot saját bevallása szerint nem zavarja barátnője betegsége.

„Persze először fogalmam se volt, mit kell tennem a rohamai alatt” – kezdi a fiú, majd elmondja, idővel együtt tanulták meg, hogyan kell kordában tartani a túlzott „izgalmat”. „Az önmegtartóztatás persze nem kellemes, de beláttam, hogy ez segíti Amandát, és az egészsége érdekében erre most szüksége van. Mivel Amanda életem értelme, nem is kérdés, hogy kitartok mellette ebben a nehéz időszakban is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik