Élet-Stílus

Próbafülkében felejtette a többmilliós jegygyűrűjét

Egy fiatal New York-i nő valamiért úgy döntött, hogy leveszi a gyűrűt, mielőtt ruhát próbálna. Nem kellett volna.

A huszonhárom éves lány vőlegénye egy tízezer dolláros jegygyűrűvel kérte meg szíve választottja kezét, ez körülbelül kétmillió kétszázezer forintnak megfelelő összeg. A Jezebel most arról ír, hogy a lány, amikor betért egy New York-i H&M üzletbe, hogy shoppingoljon kicsit, valamiért levette a gyűrűt és a próbafülkében felejtette. Kiment az üzletből, de csak percekkel később esett le neki, hogy a gyűrű sehol.

A lány később a rendőröknek is elpanaszolta tragédiáját. Amikor megnézték az üzlet biztonsági kameráinak a felvételeit, kiderült, hogy miután a lány kijött a fülkéből, két másik lány tért be oda, de arra nincs közvetlen bizonyíték, hogy ők vitték el a milliós ékszert. Csak azt tudni, hogy eltűnt.

A kép csak illusztráció
Kép: Thinkstock

Rengeteg a kérdés, de mind megválaszolatlan sajnos. Mekkora volt a gyűrűn a gyémánt? Miért kellett levenni a ruhapróbához? Kapott-e újat? Menyasszony még vajon?

A rendőrök mindenesetre nyomozást indítottak, ők csak egyetlen kérdésre keresik a választ: kinél van a kétmilliós eljegyzési gyűrű?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik