Élet-Stílus

Élőben közvetítette barátainak a saját szülését

Attól a pillanattól, hogy elfolyt a magzatvíz, minden fontos történésről írt: például arról, hogyan robbant le háromszor a kocsijuk, és hogy, hogy nem találtak taxit.

A fiatal édesanya, Claire Diaz-Ortiz nem puszta szórakozásból döntött úgy, hogy a Twitter-oldalán megosztja a világgal élete legszebb napjának minden egyes pillanatát… Claire ugyanis a Twitter közösségi szájtjának egyik fejlesztője, ezért amikor aznap délelőtt elfolyt a magzatvize, elhatározta, hogy kihozza belőle a legtöbbet, a cégnek is, ahol dolgozik.

Így aztán a szülés első percétől minden fontosabb eseményről beszámolt. Április 5-én, délelőtt 10:31-kor például azt írta ki, hogy „Éppen meggugliztam, hogy honnan tudom, hogy elfolyt a magzatvizem?” Kicsit több mint fél óra múlva, már arról posztolt, hogy a bizonytalanságnak vége: „Továbbléptem. Most már arra kerestem rá, hogy „Szülni fogok?”

Útnak indult – Képek forrása: Twitter/Claire Diaz-Ortiz

Claire nem sokkal később, negyed egykor közzétette aznapi első fotóját, saját magáról a Twitter-logós dzsekijében, jelezve, hogy útnak indult a kórházba. Csakhogy, ahogy az később kiderül, az út nem volt olyan sima, ahogy azt szerette volna. Először arról írt, hogy az útburkolat egyenetlenségei és a szülés baromira nem férnek össze. Aztán alig negyed óra múlva, kétségbeesetten már arról, hogy az autójuk hűtővize felforrt, ezért félre kell állniuk.

Ezt követően az ominózus autónak a kórházba vezető úton még kétszer forrt fel a vize, mire végérvényesen kilehelte a lelkét, ezért a vajúdó kismamának és a párjának végül taxit kellett hívnia. A nehézségek ellenére végül sikeresen beértek a kórházba, ahol Claire-t este fél tízkor infúzióra kötötték. A kislánya végül órákkal később, negyed 12-kor született meg, azután, hogy Claire rájött, azt, aki élőben közvetíti a szülését a többség utálja, de leginkább hülyének nézi.

Önöknek mi a véleményük a dologról? Írják meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik