Élet-Stílus

Nyolcéves kislány gyógyíthatja a rákot

Édesapja elmondása szerint a 8 éves Alani egyetlen érintése képes meggyógyítani az ízületi gyulladást, a rákot, sőt még a HIV-et is.

“Alani egyáltalán nem csodagyerek, csak egy átlagos kislány szuperképességek nélkül” – kezdi a lelkipásztor édesapa, Adauto Santos, amikor lánya csodatételeiről kérdezik, majd hozzáteszi: a csodákat egytől egyig Jézus hajtja végre, kislánya csupán az eszköz mindehhez.


Kép forrása: The Daily Mail

Édesapja állítása ellenére, a mindössze 8 éves brazil kislányt Rio de Janeiroban igazi csodaként emlegetik: ő ugyanis a kislány, aki mindössze egyetlen érintéssel, ha úgy tetszik kézrátétellel gyógyítja a súlyos ízületi gyulladásokat, a rákot, sőt, még a HIV-et is. A kicsi épp ezért, amikor nem az iskolában koptatja a padokat, csodákat tesz édesapja San Gonzalosban lévő templomában.

Ezekről az úgynevezett “csodatételekről” az esetek egy részében videó is készül, melyek aztán gondosan és egytől-egyig egy Youtube-csatornán landolnak, ahol aztán bárki megnézheti őket. Az egyik ilyen felvételen jól látható, hogy Alani egy idős asszonynak segít, hogy bot nélükl járhasson, egy másikban pedig egy olyan férfit gyógyít meg egyetlen érintéssel, aki hét éve HIV-ben szenved.

Alani egyébként két éve kezdett “gyógyítani”, és állítása szerint nagyon élvezi. “Szeretem nézni, ahogy az emberek az orrom előtt lesznek jobban. Ha nagy leszek, szeretnék majd orvos lenni, hogy továbbra is gondoskodhassak a beteg emberekről” – mondja, majd hozzáteszi, az esetek nagy részében elég, ha csak hozzáér valakihez, máskor imádkozni szokott és úgy éri el, hogy az illető meggyógyuljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik