Élet-Stílus

Évente 200 nővel szexel és az anyjával él

A 25 éves "Casanova" napjában több száz vágyakozó üzenetet kap. Köztük temérdek, egészalakos, meztelen fotót is.

Csak neten hajlandó ismerkedni, és ott is kizárólag a Twitteren. Ennek ellenére minden nap több tucat újabb rajongót tudhat magáénak egy 25 éves brit srác, aki büszke arra, hogy környezete csak úgy emlegeti, mint a “brit Casanova.” Ben James állítja, rendkívüli sikereit a jó szövegeinek köszönheti…

A srác naponta 10-20 zaftos üzenetet oszt meg 74 ezres rajongótáborával, akik cserébe elhalmozzák szerelmes üzenetekkel, de az sem ritka, hogy válaszul egész alakos, meztelen képeket küldenek. Ben elárulja, néhány nap után 2-3 rajongója már könyörög neki, hogy feküdjön le velük. “Naponta több száz levelet kapot a lányoktól: van aki meztelen képet küld, van, aki rögtön a tárgyra tér és közli, szexelni akar velem. Olyan is van, aki tartózkodóbb, és csak a telefonszámomat kéri el.”


Az anyukát állítólag nem zavarja a dolog – Kép forrása: The Daily Mail

Ben azt is elmondta, alapesetben egyszerre 4-5 lánnyal flörtöl, akiket ha megun, azonnal újakra cserél. Mint kiderült álmai asszonya Beyoncé, de ha szexről van szó, egyáltalán nem válogatós. “Ha nagy a fenekük, akkor nálam már eséllyel indulnak. Nem tartom magam rossz embernek, amiért megmondom nekik kerek perec, hogy csak szexet akarok. Így legalább nem ringatják magukat abban a hitben, hogy valami komolyabb is lehet a dologból” – tette hozzá.

A fiú egyébként még mindig az édesanyjával él egy fedél alatt, akit szerinte nem zavar a meglehetősen eseménydús szerelmi élete. “Szerencsére nem csinál belőle nagy ügyet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik