Élet-Stílus

Hasonszőrűek 2.

Hosszú hét volt ez, közben a bolondokkal is meg kellett küzdeni, így a regenerálódást elősegítendő ráteszünk még egy lapáttal a tegnapi duplacukikra – sicher ist sicher.

Hosszú hét volt ez, közben a bolondokkal is meg kellett küzdeni, így a regenerálódást elősegítendő ráteszünk még egy lapáttal a tegnapi duplacukikra – sicher ist sicher. Íme, a Hasonszőrűek második fejezete, hogy átérezzétek ti is, amit Milne például sikerrel közvetített számtalan olvasója felé:

„Róbert Gida meg én
egy lélek, két legény,
egymást nagyon szeretjük,
és együtt
s evégett
ketten szeretünk téged.”

Azt még gyorsan megjegyeznénk, hogy persze a plüssállatok élete sem fenékig tejfel, ahogy azt már Micimackó is megtapasztalhatta.„Íme, Medveczky Medve úr, amint bukdácsol lefelé a lépcsőn, kopogtatva feje búbjával, kipp-kopp, minden lépcsőfokon egy koppanás. Előtte Róbert Gida, az ő gazdája. Amennyire Micimackó értelme terjed, meg van győződve róla, hogy ez az egyetlen módja a lépcsőn való közlekedésnek.”  A játékállat tehát csendben tűr. Van, hogy a játékállatként kezelt élő társ is ezt teszi, mint az alábbi videón szereplő cica, akit egy mosómaci kóstolgat. Bár erősen gyanús, hogy nem sokáig van ez így.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik