Élet-Stílus

Ennél hülyébb tornavideót még nem látott a világ

A Popeye-izomzatú műkutyák és a hasonló tulajdonságokkal bíró tornászlány gyakorlatsora megrengetheti a fitnesz-szakmát.

Az internet csodákra képes. Nem, most nem arra gondolunk, hogy a londoni pultosként dolgozó magyar dédunoka videobeszélgetést tud folytatni a Rákoskeresztúron kötögető dédnagyijával; hanem, hogy van egy rettenetesen idióta YouTube-videó, amely 10 évig az ismeretlenség homályában rejtőzködik, és egyszer csak vírusként kezd terjedni.

Azzal, hogy rettenetesen idióta, még szinte semmit nem mondtunk. A klip a Panasonic megbízásából készült 2004-ben, a nyári olimpiai játékok előtt, és egy Mariko Takahashi nevű kaliforniai születésű japán modell látható benne – Popeye-karokkal és uszkárfrizurával.

De ez még semmi, mert közben uszkárnak öltözött, és szintén Popeye-karú emberek ugrabugrálnak mögötte – akiknek a fejére számítógépes animációval varázsoltak valódi pudlifejet.

A klip egy 90-es évekbeli fitneszvideó paródiája, és még sok érdekességet lehetne mesélni róla, de nincs az a szó, ami többet mondana, mint az alábbi látvány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik