Élet-Stílus

Kórház helyett a szépségszalonba ment a vajúdó asszony

Habár tudta, hogy hamarosan szülni fog, kórház helyett mégis a szépségszalonba ment, hogy megcsináltassa a lábkörmeit.

A 35 éves New Jersey-ben élő asszony, Anna Rubinstein már 42 órája vajúdott, amikor úgy döntött, elindul a kórházba. Mivel már több mint egy napja voltak szülési fájdalmai, menet közben úgy döntött, még van ideje arra, hogy a kórház előtt beugorjon kedvenc szépségszalonjába egy gyors pedikűrre. Tévedett…


Képek forrása: News12 New Jersey

Kisfiának, Damiennek ugyanis más tervei voltak. Édesanyja még alig helyezte magát kényelembe a szalonba, amikor hirtelen elfolyt a magzatvíz. Noha a szalon dolgozói azonnal értesíteni akarták a mentőket, Anna megnyugtatta őket, hogy a vajúdás már majdnem két napja tart, és úgy érzi van még ideje. Csakhogy a kisfia néhány perccel ezután megszületett.

“Nem sokkal azután, hogy elfolyt a magzatvíz, éreztem, hogy a fájdalmaim erősebbek lettek. Kimentem a szalon mosdójába, míg a szalon személyzete értesítette a férjemet. Sergei még épp időben érkezett ahhoz, hogy segítsen világra segíteni a kisfiunkat” – nyilatkozta a News 12 New Jersey csatornának a boldog édesanya.

Nancy Wang, a szalon egyik alkalmazottja így emlékezett vissza arra a délutánra: “Mrs. Rubinstein lakkja még meg sem száradt, amikor a kisfiú megszületett. Mindenhol vér volt. Szerencsére a mentő is hamar befutott, akik megállapították, hogy az anya és gyermeke is jól vannak a rendhagyó körülmények ellenére. Nem sokkal később mindkettőjüket beszállították megfigyelésre.”

Anna nem sokkal később hivatalosan is bocsánatot kért a szalon alkalmazottaitól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik