Élet-Stílus

Hasonszőrűek

Gyermekeink „szőranyái”, vagyis az elalvásban segítő plüssök rendszerint puha és legtöbb esetben cuki lények. Bár az én fiam időnként az aznapi kedvenc játékával alszik, és ezek általában elmondásból sem láttak lágyságot, ilyen például a dobverő. Illetve – miket beszélek?! -, dehogyis dobverő! Kard!

De térjünk vissza most a klasszikus, ölelnivaló alvósokhoz, amiket ölelnivaló rosszcsontok szorítanak magukhoz békésen szuszogva! Megvan? Nos, kinek-kinek a saját gyermekéről „készült”, örökre memóriájába égett képét nem tudjuk felülmúlni, de az ajánlott napi cuki adag bevitelére biztosan elég lesz az alábbi valódi és plüss állatos fotósorozat! (A gyermektelenektől elnézést kérünk a felvezetés egyoldalú volta miatt – a képgaléria és a videó természetesen nekik is szól.)

Amennyiben a duplacukik nem bizonyultak elégnek, és nem féltek a túladagolástól, akkor nézzétek meg videónkat! Hogy hogyan fokozható még a helyzet? Sokszorozzuk meg a kutyakölykök és a plüssök számát is! Az eredmény – milyen meglepő! – egy szinte szétválogathatatlan cukiságözön. Te aludnál velük?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik