Élet-Stílus

27 éves gyilkos a világ legfiatalabb nagypapája

Az épp büntetését töltő férfi állítólag könyörgött lányának, hogy vetesse el a babát.

Alig négy hónap múlva, amikor 13 éves lánya életet ad majd gyermekének, egy 27 éves brit férfi lesz a világ legfiatalabb nagypapája. A férfi, aki jelenleg gyilkosság miatt ül börtönben, és akinek a nevét pontosan emiatt nem hozhatják nyilvánosságra, a börtönben tudta meg, hogy 13 éves lánya gyermeket vár egy vele egyidős fiútól.

A The Sun című brit napilap úgy tudja, a férfi, aki azért ül börtönben, mert megölt egy járókelőt, aki egy rablást szeretett volna megakadályozni, szó szerint könyörgött kamasz lányának, hogy vetesse el a gyereket. Csakhogy, a lányt nem lehetett meggyőzni az abortuszról, legközelebbi barátai szerint “menőnek” tartja, hogy ilyen fiatalon anyuka lesz. A barát a Sunnak elmondta azt is, a lány így lázad a környezete ellen. A lap értesüléseit a kamasz 28 éves édesanyja nem akarta kommentálni.

A világ legfiatalabb nagyapja még négy hónapig egyébként egy dél-walesi férfi, név szerint Shem Davies, aki alig 14 éves volt, amikor apa lett, és mindössze 29 éves volt, amikor 15 éves lánya megszülte unokáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik