Élet-Stílus

Meztelenül fürödtek a tejben a sajtgyári munkások

Nyomozás indult miután az esetről készült elképesztő fotók elterjedtek az interneten.

Nyomozás indult a Szibériában fekvő omszki sajtgyárban, miután botrányos fotók terjedtek el a Facebook orosz megfelelőjén, a vk.com című közösségi portálon – írja a Siberian Times.

A képeken egy csapat munkás látszik, amit meztelenül fürdőznek egy nagy kádnyi tejben, ami az üzemben készülő „szálas” sajtkülönlegesség alapanyaga. „Igen a munkánk, rém unalmas” – írták a feltehetően újév napján készült fotó alá szereplői.

A képek valószínűleg a „The Cheese” nevű omszki cég üzemében készültek, de a vállalat ezt határozottan visszautasította. A lap a Moscow Times cikkére hivatkozva azt írja, hogy a fotók, függetlenül attól, hogy valóban ott készültek-e hatalmas csapás jelentenek a szibériai sajtgyárnak, hiszen ki vásárolna jó szívvel ezek után a cég termékeiből.

A helyi fogyasztóvédelmi hatóság a sokkos vásárlók felháborodott bejelentéseinek nyomán kezdett nyomozásba. „Kétséget kizáróan kell tudnunk, hogy a fotók valóban a megnevezett üzemben készültek-e, illetve hogy a rajta szereplő férfiak tényleg az üzem alkalmazásában álltak-e” – mondta Alexander Kriga, RosPotrebNadzor omszki vezetője. „Egyelőre nem zárhatjuk ki, hogy egyszerű provokáció történt” – tette hozzá, majd megígérte, hogy a vizsgálat eredményeiről azonnal beszámolnak majd a sajtónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik