Élet-Stílus

Milliókat költött arra, hogy Dávid-szobor legyen

Egy japán férfi, vagyis inkább tinédzser, mert mindössze húsz éves, egy év alatt több mint harmincmillió forintot hagyott ott a plasztikai sebésznél.

Aran szemei előtt egy viszonylag furcsa célkitűzés lebeg, amennyire csak lehetséges, Michelangelo Dávid-szobrára akar hasonlítani. Erre pedig egy év alatt százötvenezer dollárt, vagyis körülbelül 33 millió forintot költött el – írja a Kotaku.

A műtéteteket azonban nem Aran fizette, neki egyelőre nincs munkája, egy idősebb, névtelenségbe burkolózó asszony állta a költségeket, biztos óriási műkedvelő. A fiú nyilatkozott egy japán tévének is, ahol bevallotta, Dávid a példaképe, ezért többek között kétszer is átszabatta az orrát, megcsináltatta a szemeit, valamint az állát is kés alá helyezte.

Mindenki döntse el, mennyire hasonlít

Rengeteg injekció és szelfi

A fiú minden napját a plasztikai sebésznél kezdi, ahol minden egyes alkalommal injekciót kap, hogy fiatalos maradjon a bőre, ez havi háromezer dollárjába, vagyis hatvanötezer forintnál is többe kerül neki.

Az injekciók mellett még egy dologból van neki rengeteg, ez pedig a szelfi, vagyis az önarckép, nagyjából négyezer ilyen képet rejt a telefonja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik