Élet-Stílus

Gyönyörű fonatok öt perc alatt – videóval

Itt a tavasz, a napsütés és lassacskán a meleg is. Ez a megújulás időszaka, amikor nem csak a ruhákkal lehet végre kísérletezni, hanem a hajunkkal is. A fonat a legtöbb alkalomra ideális választás – itt van pár videó, amiből ihletet meríthettek!

Romantikus, alkalmi, laza, parketta, halszálka vagy éppen dán… fonatból rengeteg féle létezik és egy kis gyakorlással egyiket sem lehetetlen elkészíteni, azonban most direkt az egyszerűbb, „öt perc alatt kész” variációkat válogattuk nektek össze, hogy – ha nem is a ruhatáratokkal – legalább a frizurátokkal fel tudjátok dobni a megjelenéseteket.

Lássuk az elsőt, a keret fonást:

Ennek a fonásnak az előnye hogy félhosszú hajból is könnyedén ellehet készíteni, és az egyik legjobb választás egy színes, virágos, tavaszi ruhával.

A halszálka fonás:

Ha strandon vagy ez a legjobb döntés, mert rendkívül mutatós vizes hajjal és bár nehéznek tűnik az elkészítése, igen könnyű megtanulni.

Kötél fonás:

Végül, de nem utolsó sorban itt a kedvencünk. A kötél fonás ugyanis nem csak végtelenül egyszerű, de szinte mindenhez megy és remek arra, hogy nem túl egyértelmű, mégis igen mutatós módon eltűrd a frufrudat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik