Élet-Stílus

Éveket várt, hogy végre elmondhassa: három herével született

A Reddit-felhasználó alig várta, hogy végre nagykorú legyen és képet posztolhasson különleges adottságáról.

Alig három hónappal azután, hogy a Reddit nevű közösségi oldal extrém furcsaságoknak fenntartott rovatában belefutottunk DoubleDickDude-ba, aki két pénisszel él és virul, máris itt a trónkövetelő. Tegnap este ugyanis újabb férfi jelentkezett, akinek a természet valamiből eggyel többet adott, mint kellett volna.

A GardenofGandalf névre hallgató felhasználó saját bevallása szerint már alig várta, hogy végre betöltse a 18-at azért, hogy végre képet posztolhasson három heréjéről (amiről ide kattintva nézhet erősen 18+-os képet) anélkül, hogy az pedofil tartalomnak számítana. Ellentétben DoubleDickDude-dal, aki több képpel is bizonyította, hogy neki bizony két szerszáma is van, riválisa mindössze egy képet mellékelt, ám ő is lelkesen és nagy szorgalommal válaszolgatott az érdeklődők felmerülő összes kérdésére.

Kiderült, hogy a felhasználónak eddig kevés tapasztalata volt nőkkel, ám azok, akik találkoztak a három herével, elmondása szerint nem panaszkodtak. Hozzátette, az extra szerv nem okoz semmilyen problémát vagy fájdalmat, még járás közben sem igazán zavarja tulajdonosát. Sőt! A srác egyetlen és legnagyobb problémája egyelőre az, hogy ezidáig képtelen volt rájönni, melyik here a plusz here.

A jelenségnek bár nagyon ritkán fordul elő, nem ismeretlen az orvosok számára. Két különböző típusa van, az egyik, amikor az extra heréhez ondóvezeték is kapcsolódik, és spermát termel, éppúgy, mint a másik kettő. A másik esetben az extra heréhez nem kapcsolódik ondóvezeték, az ilyen plusz szerv pedig valójában csak „holtsúly” – állítják a szakemberek. GardenofGandalf saját elmondása szerint azok közé a szerencsés kevesek közé tartozik, akiknek az extra szerve működik is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik