Élet-Stílus

Azt hazudta, ötösikrei lesznek, pedig terhes se volt

Az asszony exbarátja minden további nélkül elhitte a terhességről szóló mesét, mert – mint mondja – a nőnek elég látványos tünetei voltak.

„Reggelente szinte mindig hányt, elindult a teje, és a hasa is nőtt. Meg se fordult a fejemben, hogy az egészet csak színleli” – nyilatkozta a The Toronto Sunnak az a megtört kanadai férfi, akivel a szülőszobán közölték az orvosok, hogy az állítólag ötösikrekkel terhes barátnője még csak nem is terhes.

Pedig az egész olyan szépen indult. A 35 éves, kanadai férfi, Paul Servat az interneten ismerkedett össze Barbarával. A 37 éves nő Paul elmondása szerint egy pillanat alatt elcsavarta a fejét, szinte azonnal bele is szeretett. „Ezért nem voltam rá mérges, amikor előjött azzal a hírrel, hogy gyermeket vár, noha még csak két hónapja találkozgattunk. Az igazat megvallva nagyon örültem a hírnek, azon nyomban be is mutattam őt a szüleimnek, akik már évek óta vágyakoztak egy unokára.”

Képek forrása: The Daily Mail

A furcsaságok pedig csak ezután kezdődtek. Paul szerint expárja rendszeresen járt különféle, várandóssággal kapcsolatos vizsgálatokra, ahonnan időről-időre azzal tért haza, hogy a méhében újabb gyermeket találtak. „Mivel halvány gőzöm se volt, hogy mennek ezek a vizsgálatok, egy percig se gyanakodtam. Sőt, kifejezetten örültem, hogy még meg se születtek, de már bővül a család.”

Kiderült, hogy Barbara Paulra bízta a névadást, miközben legjobb barátnőjét arra kérte, segítsen neki létrehozni egy Facebook-oldalt, ahol a terhességével kapcsolatos információkat megoszthatja. Később az oldalon több száz jó szándékú szomszéd és barát jelentkezett, akik ruhával, pelenkával, sőt még berendezési tárgyakkal is segítettek a párosnak.

Később az oldal adminisztrátora, aki egyébként nem sokkal korábban adott életet hármasikreinek, gyanakodni kezdett, többek között azért, mert Barbara még a szülés kiírt időpontja előtti napokban is aktívan mozgott és emelt. A „terhesség” 34. héten aztán kiderült a hazugság. „Barbara előadta, hogy elfolyt a magzatvize, és megkezdődtek a fájások. Azonnal kórházba vittem, ahol vizsgálni kezdték. Nem telt bele fél óra, mire egy ápolónő friss vérteszttel a kezében jött, hogy közölje, Barbara még csak nem is terhes.”

„Az egész életem összeomlott” – tette még hozzá Paul, majd elmondta, szakított az asszonnyal, akit jelenleg pszichiátrián kezelnek az álterhesség miatt. „Az adományokat is igyekszem mindenkinek visszaadni. Én egy jó ember vagyok, semmi közöm ehhez a hazugsághoz, amit Barbara kreált” – mondta könnyek között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik