Élet-Stílus

Tíz perccel a férj halála után meghalt a feleség is

A 75 éves asszony azután kapott szívrohamot, hogy megtudta férje haldoklik. A kórházba vezető úton halt meg.

A múlt hétvégén mindössze tíz perc különbséggel halt meg egy dél-floridai házaspár. A gyászoló rokonok elmondása szerint a 75 éves egykori gyógyszerész, Naomi és férje, a 83 éves Tom az utolsó pillanatig imádták egymást, és soha egyetlen percet sem töltöttek a másik nélkül.

Azon a tragikus hétvégén, egész pontosan szombat éjjel, az idős Tom Shirleyt szívproblémákkal szállították kórházba. Miután az orvosoknak sikerült stabilizálniuk az állapotát, feleségét hazaküldték, hogy pihenjen. Csakhogy a várakozásokkal ellentétben, Tom állapota romlani kezdett, ezért a kórház vasárnap délelőtt felhívta Naomit, hogy közöljék vele, férje haldoklik.

Az asszony azonnal autóba pattant, hogy együtt tölthesse férjével, akivel már 45 éve élt házasságban, az utolsó pillanatokat, de az autóban azonban szívrohamot kapott és tíz perccel azután, hogy férje meghalt, követte őt. „Ugyanazokat a dolgokat szerették, mindig együtt voltam. Bár az életemben ez az egész rettenetes nagy sokk, hálás vagyok, hogy most együtt vannak. Hálás vagyok, hogy anyámnak nem kell egyedül ülnie és sírdogálnia egy sarokban, mert apám meghalt” – nyilatkozta a házaspár lánya, Melanie Davis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik