Élet-Stílus

Milliókat költ arra, hogy guminőnek nézzen ki

A 38 éves Katella eddig több mint 20 millió forintnak megfelelő dollárt költött a külsejére. Most azt a sebészt keresi, aki M-es melleket csinál neki.

A sebészért, aki végre valahára rábólint arra, hogy megműtse amúgy sem elhanyagolható méretű kebleit, még egy másik bolygóra is hajlandó lenne elmenni Katella Dash. A 38 éves nő tudja magáról, hogy plasztikafüggő, de mint mondja, nem érdeklik az egészségügyi következmények, ha legnagyobb álma megvalósításáról van szó.

“Minden vágyam, hogy úgy nézzek ki, mint egy igazi szexbaba” – árulja el, majd hozzáteszi, hogy ez megvalósulhasson már több mint tízszer feküdt különböző plasztikai sebészek kése alá. “Az első műtéten 23 éves koromban estem át Thaiföldön” – meséli Katella, aki ezután elárulja, eredetileg férfinak született, de nagyon korán rájött, hogy rossz testben él. “Sokszor még a lányoknál is nőiesebb voltam: a mozgásom, a gesztusaim, a kézmozdulataim, így nem csoda, hogy ahogy lehetőségem nyílt rá, azonnal megműttettem magam.

Azóta pedig nincs megállás. Katella szinten minden létező testrészét megműttette már, most épp egy olyan sebészt keres, aki vállalja, hogy H-s melleit M-esre operálja. Csakhogy az Egyesült Államokban egyelőre egy ilyet sem talál. “Ha kell, a világ másik végére is elmegyek azért a műtétért. Senki nem állíthat meg.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik