Élet-Stílus

Tragikus üzenet a pornófilm végén

Minden film végén feltűnik a képernyőn, hogy kik voltak a főszereplők, producer, hasonlók. Nincs ez másként a pornófilmeknél sem, de most valami egészen más jelent meg zárásként.

A Redditen kering egy kép, amin az látszik, hogy az egyik ötperces pornó záró képe szembemegy a konvenciókkal és ahelyett, hogy megtudnánk, ki kiben volt benne, ki volt a kamerás, ahelyett üzentek a világnak. A legszomorúbb három mondattal.

A világ, az internet tele van pornóval, ez az ötperces videó is teljesen átlagos a Gawker és a Daily Dot beszámolója szerint, egy fiatal szőke lány, egy férfi, ennél sokkal több nem is kell, már-már sablon. A videót nem néztük meg, nem is az a lényeg.

Lentebb pedig a fordítás
Kép: Reddit

A lényeg az utolsó másodpercekben tűnik fel: „Kilenc hónappal később Brooke (ő volt a film női szereplője) egy kisfiúnak adott életet, ő azonban a szülés közben meghalt. Mario (ő volt a férfi szereplő) soha nem tudta meg, hogy gyermeke született, a mai napig pornószínészként dolgozik.”

A videót már közel háromszázezren nézték meg, csak remélni tudjuk, hogy a legtöbben inkább az utolsó másodperces üzenetért. Sajnos az nem derül ki, hogy ezeket a sorokat kinek sikerült elhelyeznie a film végén, de mindenképpen bátor dolog volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik