Élet-Stílus

Imádták a kisbabát, aki mindössze tíz napot élt

Könnyfakasztó kisfilmmel tisztelegnek a szülők kisfiuk emléke előtt, aki egy ritka genetikai rendellenesség miatt csak pár napot élt.

Amikor Josh és Robbyn Blick a terhesség 20. hetében megtudta, hogy születendő gyermekük egy ritka és végzetes genetikai betegségben szenved, nem estek kétségbe. Sőt! A szülők izgatottan várták a napot, hogy kisfiuk világra jöjjön és együtt tölthessenek egy kis időt. „Nem volt kérdés, hogy megszülöm őt” – nyilatkozta az édesanya, Robbyn a The Blaze című magazinnak.


Kép forrása: Instagram

Nem csoda, hogy amikor 2014. január 11-én a kis Zion világra jött, az egész család boldog volt, hogy végre a kezükbe foghatják őt. Mindenki pontosan tudta, hogy a kisfiú napjai meg vannak számlálva, ezért igyekeztek a lehető legtöbb időt vele tölteni. Méghozzá boldogan. A közös pillanatokból aztán a szülők egy könnyfakasztó videót készítettek, melyben édesapja és édesanyja is elköszön a kis Ziontól.

„Szeretném, ha tudnád, hogy egyáltalán nem kell ahhoz nagynak, vagy hangosnak lenni, hogy felfigyeljünk valakire. Nem kell egy pódium előtt állni és mikrofont ragadni, vagy könyvet írni. Te vagy rá a példa, hiszen már a puszta jelenléteddel olyan nyomot hagytál a földön, amit én sosem fogok. Büszke vagyok rád!” – mondja a kisfilmben az édesapa, az édesanya pedig azt mondta el, hogy bár milliószor csókolta gyermeke arcát, legbelül azt kívánja, bárcsak még ugyanennyiszer csókolhatná meg.

Íme, a kisfilm:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik