Élet-Stílus

45 kilót dobott le, mire katona férje hazatért

A férj semmit sem tudott a fogyókúráról. Felesége új alakját a hazatérése napján, a reptéren látta először. Reakcióját videóra vették.

„Wow!”: az elképedt amerikai katonatiszt, Larry Shaffer mindössze ennyit tudott mondani, amikor hazatérve az egyéves afganisztáni kiküldetéséből, megpillantotta feleségét. Misty ugyanis az eltelt 12 hónapban igencsak megváltozott: kemény fogyókúrával és rendszeres sporttal több mint 45 kilót dobott le magáról.

Pedig mint mondja, mióta él, gondja van a súlyával. „Nem szépítem, stresszevő vagyok” – nyilatkozta a CNN-nek, majd hozzátette: „Ha rossz dolog történt velem, ha unatkoztam vagy ha volt egy rossz napom, már azonnal robogtam a hűtőhöz enni vagy nassolni. Többször próbálkoztam különböző fogyókúrás módszerekkel: a lányom születése után fogyitablettákat szedtem, amivel sikerült leadnom több mint tíz kilót. Ám abban a pillanatban, ahogy abbahagytam a bogyót, minden visszajött. Még több is.”

Az asszony végül azután szánta rá magát az életmódváltásra, amikor katonatiszt férjét egy évre Afganisztánba vezényelték. „Feküdtem az ágyamban és azon gondolkodtam, min változtathatnék. Végül úgy döntöttem, lefogyok. Akkor ott az ágyban fekve, biztos voltam benne, hogy képes vagyok rá. Így hát belevágtam.”

Misty elárulta, az első három hónap volt a legnehezebb. „Folyamatosan küzdöttem magammal” – emlékszik vissza, majd elmondja, a legrosszabb az volt, amikor megkívánt cukros dolgokat és képtelen volt neki ellenállni. „Tudtam, hogy lelkiismeretfurdalásom lesz, ha megiszom vagy megeszem ezeket a dolgokat, de volt, hogy nem tudtam megállni.” Aztán – mint mondja – az életmódváltás fokozatosan egyre könnyebb lett: „Egy idő után már nem a cukrot, hanem a gyümölcsöket és a vizet kívántam. Jó érzés volt.”

Az asszonynak egyébként külön kihívást jelentett, hogy férje elől titokban tartsa az alakjának változását. „Ha webkamerán beszélgettünk vagy képeket küldtem, igyekeztem úgy helyezkedni, hogy csak nyaktól felfelé lásson. Szerencsére nem gyanakodott.” A férj, Larry végül csak hazatérése napján, a reptéren szembesült először felesége átalakulásával. Reakciójáról pedig videó is készült. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik