Élet-Stílus

Pónilovak miatt szekálják a kisfiút

Egy kilencéves amerikai kisfiúnak igazán furcsa uzsonnás doboza van, az Én kicsi pónim lovacskái díszítik azt. Az osztályban pedig rászálltak emiatt.

Grayson Bruce tragédiájáról a Jezebel írt, az anyukája szerint már a tanárok is azt javasolják nekik, hogy cseréljék le a pónis dobozt. Az iskolában már szinte mindenki azzal piszkálja a kisfiút, hogy miért a lányok kedvence díszit a táskáját.

A kis Grayson egyébként óriása „Én kicsi pónim: A barátság varázslatos” rajongó, ezért is szeretett volna ilyen táskát, de úgy látszik, az osztálytársai inkább a Dragon Ball-t vagy valami hasonlót favorizálnak.

Az Én pici pónim egyik főpónija
Kép: Thinkstock

Az anyukája szerint azért is jó sorozat az Én pici pónim, mert abban nem beszélnek csúnyán és nincs erőszak sem. „Nehéz ennél jobb sorozatot találni a gyerekeknek” – magyarázta, majd hozzátette, nem tűri, hogy fiát emiatt bántás az iskolában, jogi útra terelte a történetet.

Addig is Grayson lecserélte a pónis uzsonnás dobozt, de nem adják fel a harcot, hiszik, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy kicsi, színes pónilovak vegyék körbe az uzsonnára csomagolt zsömlét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik