Élet-Stílus

Elhibázta a kanyart a tökrészeg taxis

Az autóból való kiszállás is láthatóan komoly kihívást jelentett a férfinak. Videó.

Íme egy újabb remek példa, hogy a szélvédőkamera nemcsak az egyes balesetek utólagos rekonstruálására alkalmas, hanem hihetetlen/szenzációs/vicces pillanatokat is köszönhetünk a működésének. Emlékezhetünk az egyedül labdázó kisfiút megsajnáló rendőrre, a bunkó mercis megleckéztetésére és más tavalyi gyöngyszemekre is; most pedig egy hullarészeg taxissal ismerkedhetünk meg a kamera jóvoltából.

Az ukrajnai Lviv városában történt a napokban az az eset, amely már a YouTube-on is megcsodálható (sajnos hang nélkül). A kamerával felszerelt kocsi szabályosan megáll a pirosnál, vezetője türelmesen várja a forgalmi szituáció többi résztvevőjének elhaladását. Aztán jön az első izgalom: 00:20-nál jobbról feltűnik egy taxi. Erős a verseny, hogy a látottak melyik szakasza a legviccesebb: a 0,1 km/h-val kanyarodó, de célt tévesztő jármű, vagy ahogy a hosszúra nyúlt kiszállásnál a taxis reménytelenül küzd az ajtóval, de az is nagyon erős momentum, amikor megpillantjuk a végre-valahára előbújó sofőrt. (Persze ott a helyszínen nem lehetett ennyire mókás a szitu.)

 

Persze nem ez az első eset, hogy egy taxi vezetője menthetetlenül részegen vezet. Az alábbi orosz videóban például a rendőrök ébresztik fel a baleset után békésen szundikáló sofőrt, aki az igazolványok helyett háromszor egymás után az autórádió távkapcsolóját adja át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik