Élet-Stílus

Megható, ahogy ezek a nők kiálltak rákbeteg szerettükért

Miután megtudta, hogy mellrákja van, Gerdi McKenna arra kérte barátnőit, készítsenek egy közös képet. Ami ezután következett, arra nem lehetett felkészülve...

A most következő kisfilm egyik főszereplője a tizenkettőből Gerdi McKenna. A fiatal nő, akivel orvosai tavaly télen közölték a rossz hírt: mellrákja van. Gerdi szerencsére nem esett kétségbe, elszántan küzd, lelkiismeretesen jár a kezelésekre, még a hajától is megszabadult… Mindezt azért, hogy meggyógyuljon.


Kép forrása: Bored Panda

Idén februárban úgy döntött, emléket szeretne állítani ennek a nehéz időszaknak, és persze egyúttal azoknak is, akik mindig átsegítették őt a mélyponton, ezért megkérte 11 jó barátnőjét, hogy készítsenek egy nagy közös képet, melyen mindannyian rajta vannak. A lányok vállalták a felkérést, sőt, Gerdi tudta nélkül még valami másban is megegyeztek.

A fotózás előtt mindannyian elmentek egy fodrászszalonba, ahol egytől-egyig kopaszra borotváltatták a fejüket, mindezt azért, hogy éreztessék Gerdivel a szeretetüket és a támogatásukat, azt, hogy mindenben osztoznak vele. “Végülis ez csak haj, ami visszanő. Ám a gesztus Gerdinek sokat jelent majd” – mondta egyikük az erről készült videóban.

A felvételt, ami a fotózás előtti hajvágásról, illetve Gerdi reakciójáról készült, most önök is megénzhetik. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik