Élet-Stílus

Naponta 12 orgazmusa volt egy ritka betegség miatt

Az amerikai asszony szokatlan tünetei egy forró együttlét után kezdődtek. Az orvosainak sokáig fogalma sem volt arról, mi lehet a baja.

Bár a legtöbben minden bizonnyal gondolkodás nélkül, szívesen cserélnének azzal az amerikai asszonnyal, aki naponta akár 12-szer is spontán orgazmust élt át, Liz meg van róla győződve, hogy ez volt élete legrosszabb időszaka. Mint mondja a tünetei teljesen váratlanul kezdődtek, amikor először volt együtt új barátjával, Erikkel.

„Emlékszem, arra gondoltam, milyen szerencsés vagyok, hogy már első alkalommal is ilyen hosszú orgazmust élek át mellette” – kezdi Liz, majd hozzáteszi, hogy miután már jó öt perce volt orgazmusa, kezdett bepánikolni. „Végül kénytelenek voltunk kórházba menni, abban bíztam, hogy az ügyeleten majd adnak valamit, amitől elmúlik az orgazmusom. De nem így lett.”

Liz ezt követően további három órát küzdött a szűnni nem akaró érzéssel, miközben az orvosok azt próbálták kitalálni, mi okozhatja a tüneteket. „Három óra múlva egyszer csak ahogy jött, mindenféle gyógyszer nélkül elmúlt a maratoni orgazmus. Reméltem, hogy csak ez egyszeri alkalom volt, ám a fekete leves csak ezután jött.”

Az asszony ezt követően több hónapig naponta legalább 12 spontán orgazmust élt át. „Annak, aki azt hiszi, hogy ez egyébként jó üzenem, próbáljon ki úgy bevásárolni, vagy sétálni, hogy közben orgazmusa van. Elárulhatom, egyáltalán nem jó móka.” Végül a szerencsének köszönhetően derült ki, hogy a furcsa tüneteket egy félrediagnosztizált, ritka betegség okozza.

Mint kiderült Liz bipoláris zavarban szenved, amit a háziorvosa depresszióként diagnosztizált és antidepresszánssal kezelt, amik megváltoztatta az agy kémiáját és végül sorozatos orgazmust okozott. „Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor kiderült, mi bajom. Az orvosaim azt mondják, valószínűleg életem végéig gyógyszert kell majd szednem, de nem érdekel. Csak az fontos, hogy az orgazmusaim mostantól akkor legyenek, ha azt én is akarom.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik