Élet-Stílus

Kétségbeesetten keresi fiát a haldokló apa

29 évvel ezelőtt egy semmiségen vesztek össze, azóta egy szót sem váltottak. Az apa most azért keresi fiát, hogy elbúcsúzhasson.

A 73 éves Terence Morgan ugyanis halálos beteg: január elején előrehaladott tüdőrákkal diagnosztizálták. Hiába kezdték kezelni, a betegség makacsul tartja magát, így az idős férfinak szembe kell néznie azzal, hogy hamarosan meg fog halni. „Az egész családunk megdöbbent apa diagnózisán” – ezt már Theresa, Terence lánya mondja, aki hozzáteszi, még az orvosok sem tudják megmondani, mennyit él majd az édesapja.

„Épp emiatt nagyon fontos az, hogy minél hamarabb megtaláljuk a bátyámat, Christophert, akiről már közel három évtizede nem tudunk semmit.” Theresa elmondja, édesapja és az akkor húszéves bátyja egy – szerinte – semmiségen vesztek össze. Az apa állítólag meg akarta győzni fiát, hogy hagyja el a barátnőjét, aki szerinte rossz hatással volt rá.

Kép forrása: Mirror

Christopher erre megsértődött, elment és minden kapcsolatát megszakította nemcsak édesapjával, de édesanyjával és a testvéreivel is. A fiúnak Theresán kívül még három öccse született. „Bár apa sose mondta, tudtuk, hogy nagyon hiányzik neki Christopher. Most, hogy megtudta, nagyon beteg, hívja is. Persze nemcsak neki fontos a békülés, hanem nekünk is. Az azóta eltelt időben mindannyian felnőttünk, gyerekeink lettek, akik még csak nem is ismerik egymást. Itt lenne az ideje, hogy végre újra egymásra találjunk.”

A 46 éves Theresa a Birmingham Mail című brit lapnak elmondta azt is, szüleinek ebben az évben lesz az 50. házassági évfordulója. „Csodálatos lenne azzal ünnepelni, ha testvérünk hazatérne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik