Élet-Stílus

Fél órával azután, hogy halottnak nyilvánították, felsírt az újszülött

Még az orvosok sem tudják, minek köszönhető, hogy a kislány egyszer csak magától kezdett lélegezni.

A 34 éves halifaxi asszony, Robin Cyr múlt hét szombaton kezdett vajúdni negyedik gyermekével. Az asszony arra számított, hogy csakúgy, mint az előző szülések, ez is gyorsan és komplikációk nélkül zajlik majd, de az élet máshogy hozta.

A problémák akkor kezdődtek, amikor a kislány megakadt a szülőcsatornában, és hosszas próbálkozás után sem sikerült világra segíteni. Végül hosszú percek elteltével az orvosok sikerrel jártak, ám a kicsi nem sírt fel. „Az orvosok egy ideig még próbálkoztak elindítani a légzését, de nem jártak eredménnyel” – emlékszik vissza a vérfagyasztó pillanatokra az édesanya, majd hozzáteszi, miután kislánya már 25 perce nem adott életjelet ő maga is elvesztette a reményt.


Már-már feladta a reményt az édesanya – Képek forrása: The Daily Mail

„Azt hittük meghalt” – mondja az anya, akit a szülőszobában nagynénje vigasztalt. „Még a nővérek is mind sajnálkoztak, és részvétüket fejezték ki, amikor kivitték a bebugyolált kis testét a szobából. Néhány perc múlva azonban újra ott álltak az ajtóban, és fülig érő szájjal újságolták, hogy a kicsi lélegzik, és csoda történt!”


A kicsi jól van, még lábadozik

Az anya ezután kezébe vehette gyermekét, majd orvosok érkeztek, akik nem győztek csodálkozni a kislány csodálatos újraéledésén. „Fogalmuk sem volt mi indíthatta újra a légzését. Mindenki meg volt győződve, hogy igazi csoda történt.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik