Élet-Stílus

Az esküvő után tudták meg a szerelmesek, hogy rokonok

A pár teljes titokban, a szülők akarata ellenére házasodott össze. Nem sokkal később derült ki, hogy valójában rokonok.

Ahogy a legtöbb fiatal manapság, a Kínában élő Qiang Zhang és barátnője, Li Li egy online társkereső oldalon talált egymásra. A fiatalok hosszú hónapokon keresztül leveleztek, szinte minden nap videócseteltek, így bár több száz kilométerre laktak, szép lassan egymásba szerettek. Egy évvel később döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket.

Az eljegyzés hírét azonnal megosztották a szülőkkel is, akik a várakozásukkal ellentétben nem hogy nem örültek, de kifejezetten ellenezték a döntésüket. A fiú szülei még el is tiltották gyermeküket a lánytól. A szerelmesek ennek ellenére kitartottak az elhatározása mellett, és Dalian városban bejelentkeztek esküvőre, majd teljes titokban kimondták egymásnak a boldogító igent.

A ceremónia után azonban jött a feketeleves. Amikor a fiatal férj először találkozott felesége, Li szüleivel, meghűlt a vér az ereiben, az anyósában ugyanis saját nagynénjét vélte felismerni. Igaz, ő csak képeket látta az asszonyt, apja húga ugyanis évtizedekkel korábban elköltözött a családtól daliani szerelméhez, és soha többet nem hallatott magáról. Ez magyarázza, Zhang miért nem tudott sohasem arról, hogy van egy unokahúga.

Ikrek hasonló cipőben

Hasonlóan elképesztő eset történt két ikerpárral:

A kanadai Adriana örökbe fogadott lány volt, és egy Justin nevű fiúval kezdett járni a főiskolán. A kapcsolatnak aztán vége szakadt, és a fiú hamarosan egy másik lánnyal szervezett meg találkát. A vakrandi döbbenetesen sült el: Tamar egy az egyben úgy nézett ki, mint Adriana! Kiderült, amikor Adriana Mexikóban megszületett, nem volt egyedül, ikertestvére is meglátta a napvilágot. A kislány is Kanadába került, de hollétéről Adriana nevelőszüleinek nem volt tudomásuk (csak létéről), ezért végül nem beszéltek róla a lánynak. Kiderült, viszonylag közel laktak egymáshoz, és, hogy még érdekesebb legyen, a nevelőszüleinek ugyanaz volt a vezetékneve, mint Adrianaéinak!

Jim Lewis és Jim Springer ikrek voltak, de korán elválasztották őket egymástól, nevelőszülőkhöz kerültek. Egészen 39 éves korukig nem is találkoztak, nem is tudtak egymásról. Ekkor azonban hihetetlen dolgokra derült fény: nemcsak a keresztnevük volt azonos, de egészen bizarr módon ugyanolyan életet éltek. Mindketten kétszer nősültek, az első feleségük keresztneve Linda volt, a másodiké Betty. Mindkettejük gyerekkori kutyusát úgy hívták, Toy. A fiaik neve már nem egyezett: James Alan és James Allen. A munkájuk, a kedvenc sörük márkája, az autójuk típusa (nemcsak a márkája) is azonos volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik