Élet-Stílus

Prostit hívott, a menye jött

Igencsak meglepődött az a 70 éves férfi, aki miután hölgytársaságot hívott magának, a saját menyével találta szembe magát.

„Azt hittük pincérnőként dolgozik. Az egész családnak ezt hazudta” – idézi a The Local nevű online magazin a pórul járt férfit, aki 4 évvel ezelőtt a trevisói nyaralása alatt volt képtelen megálljt parancsolni a vágyainak, ezért prostituáltat hívott magához. Csakhogy még a legvadabb álmaiban sem mert volna arra gondolni, ami ezután rá várt.


Kép forrása: Thinkstock

A hölgy ugyanis, aki nem sokkal a hívás után megérkezett, a saját fia menyasszonya volt. „Amikor belépett az ajtót, nem hittem a szememnek. Azt gondoltam, itt valami tévedés lesz” – emlékszik vissza az idős úr, majd hozzáteszi, a dél-amerikai származású nővel megbeszélték, hallgatnak az esetről.

Csakhogy néhány hónappal később az apán erőt vett a bűntudat, úgy gondolta, mindenkinek az lesz a legjobb, ha leleplezi menye foglalkozását. A vallomás azonban nem sült el úgy, ahogy várta. Fia haragra gerjedt, verekedni kezdtek, és jól helybenhagyták egymást. Az egész ügyre egyébként csak most, 4 évvel az események után derült fény, miután a fiú ráadásképp beperelte édesapját a verekedés alatt szerzett sérülései miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik