Élet-Stílus

Ez történik, ha egy kidobott kutya igazi otthonra lel

Megható képsorozat, aminél látványosabban eddig még semmi sem mutatta be a szeretet erejét.

Ennek a kilenc menhelyi kutyának nagyon is jó oka volt arra, hogy az életbe többet soha ne bízzon az emberben. A többségüket megverték, megkínozták, majd amikor ezzel végeztek, egyszerűen a sorsára hagyták. De volt olyan is, akit egy golyóval a testében hagytak az út szélén – ne szépítsük – megdögleni.

Ennek a kilenc jószágnak szerencséje volt, mert csoda történt velük. Szerető otthonra leltek, és a mindennapos törődésnek köszönhetően megváltoztak: már nem megtört, elhagyott, leszegett fejű kutyák voltak többé, hanem csillogó szemű, lelkes kedvencek. Nézze meg az átalakulásukat ezeken a döbbenetes előtte-utána fotókon.

Dozer


Képek forrása: Trio Animal Foundation

Miután lelőtték, napokig hevert az út szélén segítségre várva. Eközben a sebei elfertőződtek. Két hónapos kezelés után végül teljesen meggyógyult, hogy aztán a menhely egyik munkatársánál szerető otthonra leljen.

Albert

A kedves öregurat előző gazdái rettenetes állapotban adták le a menhelyen, mondván, képtelenek róla tovább gondoskodni. Bőrfertőzése és szívférge volt, amiből gondos ápolás után sikerült kigyógyítani. Utolsó éveit szerető gazdáknál töltheti.

Trinity

Egy szemétdomb közelében figyelt fel rá egy állatbarát. Hetekig kezelték előrehaladott tüdőgyulladás miatt, míg végül teljesen meggyógyult és új családra lelt. Új otthonában három collieval osztozik a gazdik szeretetén és remekül érzi magát.

Frolik

Mindentől és mindenkitől félt, amikor a Trio Animal Foundation munkatársai rátaláltak. Néhány hetes orvosi megfigyelés és törődés után kiderült, hogy Frolik egy játékos, szeretetre éhes kölyök. Nem csoda, hogy szinte azonnal kapott egy második esélyt egy új családban.

Little G

A kis csivavát azután vitték menhelyre, hogy egy autó elgázolta. Az egyik mellső mancsa eltört, belső vérzése volt, sokáig az sem volt biztos, hogy túléli az esetet. Később kiderült, a bal első lábát amputálni kell. Szerencsére a műtét sem szegte a kiskutya kedvét, új családjánál már három lábon is vígan szaladgál.

Rosie

Az öreg és beteges Rosiera is az utcán találtak rá a Trio Animal Foundation munkatársai. Kiderült, hogy a kutyusnak nem csak tüdőgyulladása, de előrehaladott szívférgessége van, amit hosszú hetekig kellett kezelni, míg végül örökbeadható állapotba került. Egy idős házaspár vette őt magához, ahol nyugalomban és nagy-nagy szeretetben töltheti el utolsó éveit.

Whimsy

A fekete labradorra egy póznához kötve találtak rá az állatvédők: éhezett és súlyosan ki fog száradva. Az orvosi kezelése után egy idősebb pár vette magához, aki első látásra beleszeretett a kutyus ábrázatába.

Bravo

Bravo nagy fájdalmaktól szenvedett, és látszólag teljesen feladta a küzdelmet, amikor a TAF munkatársai rátaláltak egy menhelyen. Kiderült, csak néhány órája van még, utána elaltatják. Az állatmentők azonnal döntöttek és magukhoz vették a szenvedő kutyát: kiderült egy fertőzés és egy rossz fog gyengítette le. Ma már új családjával él és mint mondják tele van energiával.

Abigail

A beteges pitbullra is elaltatás várt volna, ha nem lépnek közbe az állatvédők. Azóta sikerült kigyógyítani a vissza-visszatérő fertőzéseiből és új családhoz került, akik a Hazel nevet adták neki. Az ábrázatán pontosan látszik, hogy érzi magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik