Élet-Stílus

Nekiestek a netezők, mert tetoválta a saját kutyáját

A brooklyni művész nem érti a felháborodást. Szerinte a kutyatetkó menő dolog.

„Ebből is látszik, hogy a kutyám mennyivel menőbb, mint közületek sokan. Ma elmentünk az állatorvoshoz ivartalanításra, és míg a műtét után aludt, az orvos megengedte, hogy tetováljam a kutyámat.” Két nappal ezzel a szöveggel tett közzé képet egy mistahmetro nevű Instagram felhasználó a kutyájáról, aki látszólag magatehetetlenül fekszik, jobb első mancsa felett egy átlőtt szívecske tetoválással.

Kép forrása: Instagram

Mistahmetro, aki mint kiderült a brooklyni Legged Devil tetoválóstúdió egyik alkalmazottja a kommentekben később elmondta, azért választotta ezt a figurát, mert biztos benne, hogy ez szimbolizálja legjobban kutyája szeretetét.

A férfi csak arra nem számított, hogy a fotó ilyen felháborodást generál majd először az Instagram-felhasználók, majd később a netezők körében. Egymás után érkeztek a támadó hangú kommentek, amire reagálva Mistah Metro többször is kifakadt: „Az emberek ma már egyáltalán nem tisztelik más munkáját. Nem értem mit vannak úgy oda, ez csak egy állat egy tetoválással” – írta egyik alkalommal.


Kép forrása: Youtube

A negatív kommentek hatására Mistah Metronak végül törölnie kellett a profilját, ám nem sokkal később létrehozott egy másik fiókot, ahol újra közzétette a képet. Ám ez a profil sem élt túl sokáig, a gyűlölködő visszajelzések miatt ezt is hamar törölte a férfi – írja a New York Daily News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik