Élet-Stílus

A halálba is követte feleségét a szerelmes férfi

A 45 éves férfi azért ölte meg magát, mert felesége meghalt, és képtelen volt arra, hogy akár egyetlen percig nélküle éljen.

Adrian és Tammy Cross szerelme 15 évvel ezelőtt tündérmeseként indult: véletlenül ismerkedtek össze egy nyaralás alkalmával, és azonnal egymásba szerettek. Nem kellett sok hozzá, csupán néhány hónap és a Dominikai Köztársaságban már az oltár előtt is álltak. „Soha egyetlen pillanatra sem váltak el, mindent együtt csináltak” – emlékszik vissza könnyek között Adrian nagynénje, Yvonne Thornley, aki emlékszik arra is, unokaöccse sokszor mondogatta, hogy ha Tammy előbb halna meg, gondolkodás nélkül utána fog menni.


Kép forrása: New York Daily News

„Azt hittük csak a szerelmét bizonygatja így a maga, különös módján. Soha nem gondoltuk, hogy egyszer képes lesz rá, és valóra váltja az ígéretét” – teszi hozzá Yvonne. Pedig Adrian megtette. Közvetlenül azután, hogy szeretett felesége kedden váratlanul meghalt, a férje hazament, felöltözött az esküvői öltönyébe, és felesége képét szorongatva öngyilkos lett. A halottkémi vizsgálat szerint Adrian túladagolta felesége gyógyszereit.

„Fogalmunk sem volt róla, hogy ennyire el van keseredve.” Ezt már Tammy nővére, Dawn meséli. „Amikor beértem a kórházba, a nővérpultnál közölték velem, hogy a testvérem szívelégtelenségben meghalt. Régóta küzdött pánikrohamokkal, és súlyos szorongással, amire rengeteg gyógyszert szedett. Az orvosai szerint a megengedettnél jóval több pirulát szedett, valószínűleg ez tette tönkre a szívét” – mondja, majd hozzáteszi, amikor a kórterembe lépett, sógora a test mellett zokogott és azt hajtogatta, „Hamarosan látlak kedvesem! Nem tudok nélküled élni!”

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-223-as ingyenes, lelki elsősegély számot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik