Élet-Stílus

Péniszorrú bohóc és alkoholista bábu

Rettenetes albumborítók a múltból, amelyek biztos, hogy okoztak néhány álmatlan éjszakát a legkisebbeknek.

Nemrég a legbizarrabb gyermekműsorok toplistájával örvendeztettük meg a kedves olvasót, most, hogy annak lelki hatásai már múlóban vannak, alámerülünk a meselemezek és egyéb, gyerkőcök számára készített albumok borítóinak rémületes világába!

Biztos minden kissrác nyugodtan aludt el, miután szülei megmutatták nekik a Boldog kezek lemezt, amelyen a két gyerek pont úgy néz ki, mintha most zárták volna be őket egy üvegfalú hűtőládába.

 

Ezen az albumon a gerberákról és a gigantikus paradicsomokról énekel a gyerekeknek Raffi, a sarki fűszeres.

 

Létezik-e olyan gyerek, aki nem rágódott éveken át a „fülbelövés” szó jelentésén? Ezt a lemezt meghallgatva talán végre kiderül, miről is van szó.

 

A nagyon hülyén felöltöztetett kisfiú sikítófrászt kap a péniszorrú bohóctól, és ez – valljuk be – tök érthető.

 

A szőke hölgy láthatóan bensőséges viszonyt ápol az alkoholista táncdalénekesnek öltöztetett bábuval. Ígéretes lemez!

 

A felpuffadt arcú, kettőskeresztes-sapis mikulásimitátor gonosz tekintetén csak kicsit enyhít ez a bizarr szett: a szellősen viselt metálkék forrónadrág, a hozzá illő sportszár, valamint a csokicipő.

 

Vajon milyen zenét játszik a Wishnik család, ha ilyen szép álmokat ígérő borítóval adják el a lemezt?

 

És ha már a szép álmoknál tartunk: a nyitott szájjal alvó kislány helyében nem lennénk nyugodtak, sem a babája arckifejezése, sem a belógó kéz miatt.

 

Oké, aranyos ez a – ki tudja hány százalékos THM-re – kapható kisbaba, na de hogy lehet Apró könnyek kis világa címet adni egy gyereklemeznek?!

 

A helyi LagziLajcsi simán elbírna több gyereket is, de azért a hátul álldogálók arcán látszik a megkönnyebbülés, hogy nem ők kerültek az ülő sorba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik