Élet-Stílus

Megszólalt a magát felgyújtó és mélybe ugró fáklyaember

Így készült az ugrásra az amatőr kaszkadőr.

A napokban megírtuk, sőt meg is mutattuk, hogyan veti le magát egy ötemeletes házról egy fáklyaként lángoló orosz fiatalember.

A 22 éves Alekszandr Csernyikov most megosztotta a nagyközönséggel, hogyan készült a különösen elmebeteg ugrásra. A lifenews.ru-nak elmondta: hetekig agyalt azon, hogyan kellene végrehajtani a halálugrást; maga a gyakorlati előkészület pedig egy hetet vett igénybe.

Sokat mászkált a városban, kereste a legalkalmasabb háztetőt. Fontos szempont volt, hogy legyen tűzlétra, amin könnyen feljuthat, és persze az is, hogy legyen megfelelő hó. Amikor kiválasztotta az optimális épületet, felment körülnézni, hogy honnan kellene indulni és hová érdemes landolni.

Ezek után spéci azbesztanyagot vásárolt, amit a ruhája alá kötözött, így biztosította, hogy nem ég azonnal szénné. Néhány nappal az esemény előtt havat vitt a helyszínre, és az ugrás előtt két órával még egy kis friss hó is került a kupacra.

Aztán jött maga az akció – amit most megnézhetünk több kameraállásból is; például az ugró szemszögéből. Megrázó, felkavaró pillanatok jönnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik