Élet-Stílus

A világ leglazább pizzafutára – videó

Ez a pizzafutár vagy kosárlabdázott korábban, igen magas szinten, esetleg cirkuszban dolgozott, vagy csak nagyon unja a munkáját.

Nem tudni pontosan, hogy hol készült a videó, de az autók rendszámtáblája és a jobb oldalon elhelyezett kormány alapján Angliát tippeljük. Hősünk kipattan a kocsiból, egy laza csuklómozdulattal felhajítja a pizzát a másodikra, aztán érkezik a pénz is, majd angolosan távozik.

Minden tiszteletünk az ott lakóé is, aki elkapta a pizzát, nem volt egyszerű mutatvány, annyit azonban mindenképpen javasolnánk a pizzafutár fiúnak, hogy célszerűbb lenne először a pénzt elkérni, mert ha a vevő nem kapja el a pizzát, akkor azt már biztosan nem fizetik ki.

A magyar kolléga

Nekünk is van – mondjuk úgy – a pizzák kézbesítését alternatív módon elképzelő pizzafutárunk. Egy 2012. decemberi diáktüntetésen például annyira kiakadt egy magyar futár, hogy csak nyomdafestéket nem tűrő szavakkal volt képes kifejezni magát. Ő tényleg annyira csúnyán beszél, hogy egyfelől csak tizennyolc éven felüliek nézzék meg, másrészt nem is tesszük ide a videót, csak linkeljük. Csak nagykorúak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik