Élet-Stílus

Ezt jelentik a pikáns álmai

Álmaink sokszor előrejelzések, figyelmeztetések, ennek ellenére sem kell őket mindig szó szerint érteni. Pláne nem akkor, ha szexről szólnak.

Az Inside of love blog segítségével most a leggyakoribb pikáns álmokat és azok lehetséges jelentéseit vesszük sorra, hogy legközelebb ne verje ki a hideg veríték, ha netalán azzal álmodik, hogy a főnökével szexel. Íme, a jelentések:

1. Csók:

Az álomban a csók alapvetően harmóniát és egyetértést jelképez, kivéve, ha mást lát csókolózni. Az azt jelenti, hogy túlságosan elfoglalt, és nem jut ideje a kapcsolatára. Ha az álom úgy ér véget, hogy szeretne megcsókolni valakit, akkor az mutathatja, hogy bizonytalan afelől, mit is érez valójában.

Ha homoszexuális vagy és azt álmodod, hogy egy azonos neművel csókolózol, akkor az önmagad elfogadását jelenti. Elfogadod önmagad feminin és maszkulin oldalát.

Ha azt álmodod, hogy valakinek kezet csókolsz, az az elismerésedet és tiszteletedet fejezi ki.

Ha azt álmodod, hogy valaki más barátját/barátnőjét csókolod, akkor az egy kapcsolat utáni vágyadat fejezi ki, illetve azt, hogy szeretnéd te is megtapasztalni az összetartozás élményét. Lehetséges, hogy kissé hűtlen vagy az utóbbi időben, és felfedezel magadban új élményeket és szenvedélyeket. Más esetben jelentheti azt is, hogy hiányzik belőled a szociális integráció.

Ha egy közeli barátodat csókolod, az a vele szembeni elfogadásodat jelenti. Valakinek a közelségére vágyódsz, akivel az intimitásotok igen alacsony szinten maradt. Ez az álom nem feltétlenül jelenti, hogy intim kapcsolatra vágysz a barátoddal.

Ha egy ellenségeddel csókolózol, az azt jelenti, hogy igyekszel rendbe hozni a dolgokat köztetek, és megpróbálod kibékíteni őt. Ha egy idegen csókol meg, akkor az önfelfedezés útját járod. Meg kell ismerned személyiséged mélyebb aspektusait.

2. Domina

Ha álmában dominaként jelenik meg, az azt mutatja, hogy a kontroll alatt kell tartani az erejét. Más esetben jelentheti azt is, hogy fel akarja fedezni magában a spiritualitást és a kísérletező hajlamot.


Kép forrása: Thinkstock

3. Pénisz

Falloszokkal találkozni álmunkban kreativitást, férfiasságot, és általában véve a behatolást jelképezi. Az erekciós állapotban lévő hímtag az álmodó életerejét és kreativitását szimbolizálja, a feltámadás és az élet megújulásával együtt.

Amennyiben sperma is szerepel az álomban, akkor biztosan nemi érintkezéssel kapcsolatosan álmodunk. A sperma a férfiasság és a testi érettség jele. Ha megömléssel találjuk magunkat szemben, akkor valójában az éber állapotban létező konfliktusok megoldását jelenti.

4. Meztelenség

Ha azt álmodja, hogy meztelen, az az attól való félelmet jelöli, hogy önmaga legyen és hogy kifejezze saját vágyait, akarátt, akár a kritikáját.

Ha azt álmodod, hogy hirtelen fedezed fel a meztelenségedet és megpróbálod elrejteni, az egy szituációval szembeni aggályaidat fejezik ki.

Ha egy meztelen személyt látsz az álmaidban, akitől undorodsz, az azt jelenti, hogy felfedezed a meztelen valóságot egy bizonyos személyről. Jelentheti azt is, hogy egy affér felszínre kerül, vagy elveszíted társadalmi presztízsedet. Másrészről jelentheti azt is, hogy nem zavar mások meztelensége, mivel elfogadsz másokat olyannak, amilyenek.

5. Szeretkezés

Álmunkban a lehető legszélesebb skálában foglalkozunk a szexualitással. Olykor hermafroditák vagyunk, van, hogy lefekszünk a kollégánkkal, aki még csak nem is tetszik, akad, hogy maszturbálunk, és akár nemi betegségben is szenvedhetünk, sőt, nemi erőszak áldozatai is lehetünk. Akkor, amikor szüleinkkel élünk át nemi aktust, valójában nem vágyunk ezt tenni, pusztán a velük kapcsolatos bűntudatunkat szeretnénk feldolgozni. Ha valakivel szeretkezünk, valójában bizalmasan szeretnénk vele kommunikálni, és ha megszakítjuk a közösülést, olyan gátakkal kell szembenéznünk, amik talán nem is tudatosak.

A nemi érintkezés és petting a személyiség meghatározott részeinek újraegyesülését is jelenthetik. Ha gyerek születik ebből az álombeli közösülésből, akkor az egyesülés sikerrel jár. Az ejakuláció a negatív érzelmek megértését tükrözi, ám azt is jelezheti, hogy az álmodónak pihenésre és szexuális vágyainak kielégítésére van szüksége.

Szeretné tudni mit jelentenek az álomban megjelenő különböző perverziók, a meddőség, vagy a mellek? Olvassa el a folytatást az Inside of love blogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik