Élet-Stílus

Sportautót varázsoltak a harmincéves járgányból

Ezek a kirgiz fiatalok értik a dolgukat, ha sufnituningról van szó, egy harmincéves Volvoból szupersportkocsit faragtak. Külsőre legalábbis.

Kirgizisztánban fura vonzalmat éreznek az autók iránt, nemrég írtunk arról a taxisról, aki egy rendőrt utaztatott a motorháztetőn, de a sofőrnek esze ágában sem volt megállni. Most pedig itt vannak ezek a srácok, akik fogtak egy három évtizedes Volvo 740-t és külsőre átrajzolták egy Lamborghinire.

Kép: Sploid

Összesen tizenötezer dollárjukba került, hogy összehozzanak egy kétmillió dolláros Lamborghinit. Vagy valami nagyon hasonlót. Rengeteg munkaórájuk van benne, mondják, fúrtak, faragtak, flexeltek, a kereket BMW X5-ös kerekekre cserélték, végül pedig kicserélték az ablakokat és a szélvédőt, valamint speciális festékkel vonták be a sportkocsit.

Kép: Sploid

Az egész átváltoztatás három hónapjukba került és ma kétmillió dollárt ér a járgány. Jó kis befektetés. Egyetlen probléma van itt csupán, méghozzá az, hogy ennek az autónak motorikusan semmi köze egy Lamborghinihez. Nem száguld, nem tapad a kanyarokban, de legalább jól néz ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik