Élet-Stílus

Mosogatótálcába pisilt az étteremvezető – videó

A konyhai kamera rögzítette a vizelést, a pizzériát már be is zárták.

Az alábbi videó a nyugat-virginiai Kermit (egyébként így hívják Brekit eredetileg a Muppet Showban, de ez most nem ide tartozik) egyik éttermében készült; így az aprócska település bekerülhetett a hírekbe, bár ennek lehet, hogy nem örülnek a helyiek.

A képeken egy Pizza Hut konyháját láthatjuk, valamint egy fickót, aki állítólag az étteremvezető. Kattint párat az egérrel, aztán egy laza csípőmozgással odahajol a mosogatótálhoz és… lazán belevizel. Mint később kiderült, ez az a tálca, ahol egyébként a konyhai eszközöket szokták elmosogatni. Miután hősünk végez az outputtal, a higiénia kedvéért egy ici-pici vizet ereszt a tálcába, és viszlát.

Kezet ugyan nem mosott a folyamat végén, de ezen már nem sok múlott: a videó nyilvánosságra került, és a helyi egészségügyi hatóság döntése alapján a pizzeriát bezárták. A cég pedig azonnali hatállyal megvált a vizelettartásra képtelen menedzsertől.

Az alábbi kérdések merültek fel bennünk: vajon nem működött az étteremben WC? Vagy túl messze volt? És vajon az étterem vezetője nem tudta, hogy be van kamerázva a konyha? Vagy tudta, csak nem érdekelte? Kommentekben várjuk a tippeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik