Élet-Stílus

Tavaszi divat 2014

Nagyon közel van már a tavasz! A cikkből kiderül mik lesznek az idei szezon kedvelt darabjai.

Hamarosan itt a tavasz, vele együtt megérkeznek az üzletekbe az új kollekciók is. A leárazások utolsó árama van, aki előrelátó és szeretne jó áron, leárazott télikabáthoz, vagy pulcsikhoz jutni még most tegye meg. Azoknak, akik már a tavaszra koncentrálnak, íme, egy kis segítség, mi is lesz divatos 2014 tavaszán.

Korábbi cikkünkből kiderült, hogy idén a pasztellszínek dominálnak, azok a bizonyos cukorkaszínek, amelyek jó kedvre derítik viselőjét. A fagyiszínek mellett, előtérbe kerülnek az ezüstös, metálszínű ruhadarabok is.

Lábakat elő! Az A-vonalú rakott szoknyák abszolút sikkesek idén tavasszal és nyáron. Fazonúknak köszönhetően, elrejtik a széles csípőt, a vastag combokat, így bátran hordhatják azok is, akik nincsenek megelégedve alakjukkal. Az aszimmetrikus minik, a múlt szezonban megmutatkoztak már, idén viszont hódítanak. A dresszek, körte és homokóra alkatúaknak kedveznek, vonalúkat tekintve. Az alma alakúak, válasszanak egyenes vonalú ruhákat.

A világos farmerek alapdarabként lesznek jelen az idei szezonban, annyi változással, hogy most minél szakadtam, annál sikkesebb. Ha túl merész a stílus, vegyünk alá, mintás vagy sima harisnyát. Elegánsabb változatban, a szűk, bokáig érő, akár pasztellszínűek lesznek a trendek.

Továbbiakban beszéljenek a képek:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik