Élet-Stílus

Macskajaj

Képzeld el, hogy az elmúlt hétvégét a tőled megszokott/tőled szokatlan mértékű bulizással töltötted, ami a tőled megszokott/tőled szokatlan mennyiségű (értsd: túl sok) alkoholos ital elfogyasztásával járt!

Most kezdesz magadhoz térni. Azt még tudod, hogy ittál ezt-azt, hogy hol és kivel kezdted az estét, hogy a tőled megszokott/tőled szokatlan módon leestél/nem estél le a pultról táncolás közben, de hogy hogyan is végződött a móka… nos, erről halványlila fogalmad sincs. Persze azt leszámítva, hogy a jelekből ítélve egyértelműen és rendkívül csúnyán berúgtál. Próbálod kinyitni a szemed, de – valljuk meg – ez az apró izommunka már önmagában hatalmas kínokat okoz kavargó fejedben.

De a legszebb még hátra van. Nem a tőled megszokott teleport sört ittad meg utolsóként. Amint végre sikerül kinyitni a csipáidat, ez rögtön egyértelmű lesz. Van ennek viszont jó oldala is: a látványtól teljesen elfelejted majd a másnaposság összes nyűgét, olyannyira, hogy még a hangos és hatásvadász kísérőzene sem fog hányingert kelteni benned. Készen állsz? Nézz és láss!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik